INGEN BLACK FRIDAY HER
..ELLER BLACK WEEK
..ELLER BLACK MONTH
Shop du bare 😎
Du går ikke glip af et udsalg

7 F*CKS GIVEN

7 F GIVEN:

Med de simple ‘7 f given’ værdier blev FLIRT skabt. Basistøj der holder i årevis, som forbliver lige så lækre bløde, som da man købte dem og som har et snert af humor, identitet og udtryk - og som selvfølgelig matcher alt second hand tøjet, der i forvejen hænger i skabet.

De 7 F*CKS GIVEN er:

Ansvarligt produceret
GOTS certificeret tøj
Etisk korrekt
Oeko-tex godkendte materialer
Håndtrykt & unika
Unisex(y)
Anti-kedeligt

Etisk og ansvarligt produceret

Tøjet skal selvfølgelig være så etisk og ansvarligt produceret som overhovedet muligt!

Derfor syer vi som hovedregel ikke selv tøjet, men sørger “kun” for designs og at færdiggøre tøjet med tryk på vores eget værksted i Horsens.

Vi mener at vores “lærred” hvorpå vi trykker vores designs og motiver skal være topklasse! Både for planeten og os som forbrugere.
Vi er kunstnere – ikke syerske, tøjdesigner eller lignende. En fordel når det kommer til det kritiske blik på pasform, farver og materialer.

GOTS certificerede materialer

Vi vælger tøj, der er GOTS certificeret, da dét tøj skal leve op til enorme krav hele vejen gennem processen – fra mark til færdig trøje. FLIRT er dog (endnu) ikke selv GOTS certificeret, så i praksis “forsvinder” certificeringen med det samme at vi trykker på tøjet. 
Vi trykker dog kun med oeko-certificerede materialer og bruger energibesparende maskiner, og gør alt hvad vi kan, for at opretholde den høje standard. Og selvom certificeringen forsvinder fra mærket i tøjet, er det stadig tøj, der har skulle leve op til de mange krav til fordel for vores planet, samt de mennesker der har været en del af tøjets tilblivelse.

Økologisk bomuld

Når det kommer til økologisk bomuld, er det altså en no-brainer. “Almindeligt” produceret bomuld bruger op til 85% mere vand i produktionen end økologisk. Dette fordi det kræver voldsomt meget energi og resourcer, at rense kemikaler og andet “skidt” ud af bomuldet, før det kan trådes og bruges i tøjproduktion.

Hos vores tøjproducent er tøjet GOTS certificeret, og som en del af den certificering skal alt fra mark til færdig trøje være økologisk. Der er derfor ingen kemikalier i produktionen og sprøjtegift i marken, der skal vaskes ud af bomulden.
Samtidig renser de på fabrikkerne vandet fra produktionen, så det kan genbruges – både i produktionen, men også i lokalområdets køkkenhaver, bilvasker m.m.
Restaffaldet tilbage fra rensningen af vandet bliver tørret og sendt ud på en fabrik, som laver det til mursten 💚

Unisexy

At tøjet skal være unisex handler om, at stille spørgsmålstegn ved hvordan en trøje kan være til enten kvinder eller mænd? Og hvorfor? Er det helt seriøst nødvendigt at sætte køn på det? Det mener vi ikke..

 

Anti-kedelige designs

Stil er en smagssag, men kedeligt og identitetsløst tøj er – i følge os – spild af materialer. Derfor ser vi det som vores fornemmeste opgave, at designe anti-kedeligt tøj – for selvom vores tøj er basistøj, skal det være med til at understøtte din stil og personlighed!

Selvfølgelig kan alt tøj vi ejer hjemme i skabet ikke være statement pieces, men basistøj behøver nu altså ikke være kedeligt..

 

Stolte 7 f*ck fingre i luften!
// Maria Emilie, bossen.

Få fingrene i dit eget '7 f given' tøj:

Jaaaa tak!

Hermed 10% rabat til DIG!

Brug rabatkoden FLIRT10