HÅNDTRYKT PÅ BESTILLING

FRI FRAGT OVER 500,-

HÅNDTRYKT PÅ BESTILLING

FRI FRAGT OVER 500,-

7 FUCKS GIVEN

7 F*CKS GIVEN

7 F*CKS GIVEN

Med mine simple ‘7 f*cks given’ værdier blev FLIRT skabt. Basistøj der holder i årevis, som forbliver lige så lækre bløde, som da man købte dem og som har et snert af humor, feminisme og udtryk – og som selvfølgelig matcher alt second hand tøjet, der i forvejen hænger i skabet.

De 7 F*CKS GIVEN er:
Ansvarligt produceret
GOTS certificeret tøj
Etisk korrekt
Oeko-tex godkendt materialer
Økologisk
Unisex
Humoristisk

Tøjet skal selvfølgelig være så etisk og ansvarligt produceret som overhovedet muligt. Vi syer som hovedregel ikke selv tøjet, men vores “lærred” hvorpå vi trykker vores designs og motiver skal være topklasse! Både for planeten og os som forbrugere.

Derfor vælger vi tøj, der er GOTS certificeret, da det er tøj som skal leve op til enorme krav hele vejen gennem processen – fra mark til færdig trøje. FLIRT er dog (endnu) ikke selv GOTS certificeret, så i praksis “forsvinder” certificeringen med det samme at vi trykker på tøjet. Vi trykker dog kun med oeko-certificerede materialer og bruger energibesparende maskiner, og gør alt hvad vi kan, for at opretholde den høje standard. Og selvom certificeringen forsvinder fra mærket i tøjet, er det stadig tøj, der har skulle leve op til de mange krav til fordel for vores planet, samt de mennesker der har været en del af tøjets tilblivelse.

At tøjet skal være unisex handler om, at stille spørgsmålstegn ved hvordan en trøje kan være til enten kvinder eller mænd? Og hvorfor?

Humoristisk er en hovedregel når vi designer tøjet, men i høj grad også til hverdag, hvor vi har det sjovt i arbejdet med FLIRT – selvom vi stadig bøvler med at få gjort det der administrative arbejde til en fest 🙈

// Maria Emilie, bossen.

 

Oplev tøjet

UNISEX T-SHIRTS

TOTE BAGS

ZIP TRØJER

SWEATSHIRTS