HÅNDTRYKT PÅ BESTILLING

FRI FRAGT OVER 500,-

HÅNDTRYKT PÅ BESTILLING

FRI FRAGT OVER 500,-

7 FUCKS GIVEN

Bæredygtigt tøj

- Men hvor bæredygtigt?

Jeps. Det er en jungle at finde ud af, om tøj rent faktisk er bæredygtigt – eller om kun en brøkdel er det. 

Hos FLIRT er vi nørdede og sørger for at være ansvarlige fra ende til anden. For ja, vi kunne jo lade være med at købe tøj, men basis tøj har det med at blive slidt – og dér vil vi gerne kunne levere gennemført, bæredygtigt kvalitet.

Hvordan er tøjet bæredygtigt?

Bag FLIRT står kunster Maria Emilie og designer tøjet. Maria Emilie er selv meget opmærksom på hvor ting kommer fra, hvordan det er blevet behandlet og etikken i det.

Det gav derfor kun mening at ansøge om at måtte bruge et af verdens største BÆREDYGTIGE tøjproducenters tøj til tryk – på den måde kan vi hos FLIRT bruge gots certificeret tøj.

GOTS står for ‘Global Organic Textile Standard’ og er en verdensledende standard, der blandt andet dækker de økologiske og sociale kriterier, som er understøttet af en uafhængig certificering af hele forsyningskæden.

Altså fra dyrene der bliver brugt i marken, som bliver behandlet ordentligt og fodret økologisk, til at de i produktionen ikke må bearbejde med kemikalier og klorin, og skal leve op til etiske regler ift. løn og arbejdsvilkår.

Vi bruger hos FLIRT derfor kun tøj lavet af 100% økologisk bomuld og recycled polyester.

For os er det simpelt. “Lærredet” vi arbejder med skal være i orden!

Hvad gør vi selv?

Alle tryk og designs på vores tøj og tote bags laver vi selv.

Fra at tegne dem, designe dem, printe motiverne på oeko-tex certificeret materiale på energibesparende printer, håndskære motiverne og trykke dem et stykke tøj af gangen.

Til vi sender dem pakket ind i genbrugs silkekardus og miljøvenlige FSC fragtposer lavet af 100% genbrugspapir.