INGEN BLACK FRIDAY HER
..ELLER BLACK WEEK
..ELLER BLACK MONTH
Shop du bare 😎
Du går ikke glip af et udsalg

Meget mere end en økologisk taske

Vores tasker er lavet af 100% økologisk bomuld, har knap lukning og lille lomme indvendig til de nøgler, der ALTID bliver væk. Med denne kvali-udgave af en totebag, har du en yndlingstaske for livet!

Vores shoppere er (selvfølgelig) også lavet af 100% økologisk bomuld, er ekstra store og med udvidet bund så der kan være møg-meget i den.

Checkbox filter – farver

Økologiske tasker med lomme

Er du på udkig efter en ansvarlig måde at bære dine ting rundt på? Så er FLIRT stedet for dig! Vi tilbyder et stort udvalg af økologiske tasker og totebags med unika tryk, der er både stilfulde og etisk produceret.

Vores tasker og totebags er lavet af økologiske materialer og er trykt på bestilling, hvilket betyder, at vi undgår at producere overskudslager og spilder ressourcer. Vi tror på slow fashion og fremmer en mere ansvarlig måde at producere tøj og tilbehør på.

Vores unika tryk er håndtegnet og håndtrykt af vores dygtige kunstnere, hvilket betyder, at hver taske er unik og speciel. Vi har et bredt udvalg af designs og stilarter, så du kan finde den perfekte taske, der passer til din personlige stil.

Vores økologiske materialer er af høj kvalitet og vi har stor fokus på at påvirke miljøet mindst muligt.

Uanset om du leder efter en lille taske til at bære dine daglige essentials eller en stor totebag til at bære dine indkøb, kan du finde det i vores udvalg af økologiske tasker og totebags med unika tryk.

Så hvorfor ikke vælge en  stilfuld taske eller totebag med et unika tryk i dag? Du kan være med til at fremme en mere ansvarlig måde at producere og forbruge tøj og tilbehør på og samtidig se godt ud!

Jaaaa tak!

Hermed 10% rabat til DIG!

Brug rabatkoden FLIRT10