INGEN BLACK FRIDAY HER
..ELLER BLACK WEEK
..ELLER BLACK MONTH
Shop du bare 😎
Du går ikke glip af et udsalg
FRI FRAGT OVER 500,-

Om Flirt Shirt

Flirt Shirt

- eller FLIRT for kenderen 💜

FLIRT startede egentlig som tegneterapi, der udviklede sig til store lærreder, et atelier og bestillinger, en pop-up kunstbutik og endelig landede det i august 2022 på tøj.

Det perfekte lærred, som ikke hænger og gemmer sig hjemme i stuen helt støvet og glemt, men tværtimod er med til at understrege fantastiske menneskers identitet og humor.

Skiftet fra lærred til tøj kom i en søgen efter ansvarligt og transparent produceret tøj, som ikke var helt blankt og udtryksløst..

Irritationen og nysgerrigheden hang ved ..længe! Og min søgen skiftede retning til jeg pludselig selv var godkendt forhandler af et af verdens mest etisk ansvarlige tøjproduktioner og havde startet eget værksted op, hvor jeg kunne dekorere, male og trykke på tøjet – ét stykke af gangen.

Jeg drømmer om en verden, hvor tøjet taler for sig selv. En verden, hvor du kan udtrykke din personlighed med farver og motiver, der skriger individualitet. Det er præcis, hvad FLIRT handler om!

// Maria Emilie

Hvem er FLIRT?

Bag FLIRT står Maria Emilie. Uddannet skiltetekniker, samt grafisk- og webdesigner. Startede sin første virksomhed som 21-årig, og har fortsat i det spor lige siden.

Viljestyrken er stor, evnerne mange og alt hvad du ser omkring FLIRT – fra tøjdesigns, efterproduktionen, webshoppen, fotoshoots og meget mere – er lavet af Maria Emilie.
(Godt støttet af inderkredsen!)

Vi giver 7 f*cks!

..for det vi laver

Med de simple ‘7 f*cks given’ værdier blev FLIRT skabt. Basistøj der holder i årevis, som forbliver lige så lækre bløde, som da man købte dem og som har et snert af humor, identitet og udtryk, som selvfølgelig matcher alt second hand tøjet, der i forvejen hænger i skabet.

Inden du smutter..

Vil du give os hurtigt feedback?

Færdiggør sætningen:

20% rabat?

Vi giver 20% rabat på hele shoppen til alle der designer med. Klik på linket her og swipe i ægte Tinder style, om du kan lige et design eller ej.

Helt uden login, tilmelding og andet - få dine 20% rabat efter ganske få swipes.

TAK!

Woop!

Dit gæt er modtaget og en mail er på vej til dig 😎

Jaaaa tak!

Hermed 10% rabat til DIG!

Brug rabatkoden FLIRT10