HÅNDTRYKT PÅ BESTILLING

FRI FRAGT OVER 500,-

HÅNDTRYKT PÅ BESTILLING

FRI FRAGT OVER 500,-

7 FUCKS GIVEN

Om FLIRT

FLIRT

-alt for mange hensyn startede det hele

Hvordan kunne man skabe et arbejdsliv, en tilværelse, en livsglæde og en følelse af at udrette noget, når man skulle undgå lyde, lys, mennesker, tunge løft, armbevægelser og kun kunne sidde ved en skærm to timer om dagen.
Det var overskriften for mit liv i næsten 3 år og inden FLIRT for alvor startede, så det ud til at blive mit liv. Jeg havde fået fanget mig en livsstilssygdom med alt for mange udfordringer..

Spoiler: Jeg bliver aldrig rask, men for dælen hvor er jeg heller ikke syg længere!

 

 

Hej! Jeg hedder Maria Emilie.

De fleste kender mig som ’Hjemmeside Maria’, da jeg hele mit voksenliv har arbejdet som webdesigner i egen virksomhed. Jeg er totalt nørdet i mennesker og hvordan vi visuelt fanger menneskers opmærksomhed.

Altså virkelig nørdet!

Jeg vil hellere sidde på strøget og glo på mennesker end at shoppe – og det har jeg elsket at gøre hele mit liv. Bare sidde og iagttage. Hvordan er andre klædt. Hvad udstråler de. Har de travlt eller al tid i verden. Gemmer de sig bag solbrillerne på en sol-fattig dag. En mors ’jeg kunne bruge en drink’ udtryk med to skrigende unger ved siden af sig kl. 10.05 en lørdag. En teenagers rullende øjne inden de går ind i en butik, og det efterfølgende halv-skjulte ’tak mor’ i ansigtsudtrykket når de kommer ud af butikken igen. Alle midaldrende mænd der ’hader at shoppe’ fordi samfundet siger, at det skal mænd ikke kunne lide. (Sidder man længe nok, vil man opdage, at de begynder at sukke i takt)

"Jeg kalder det Flirt Shirt"

FLIRT opstod da jeg var allermest syg. Jeg har altid været kreativ, men begyndte at male tilbage i 2021, da lægerne for alvor bankede i bordet og prøvede at få mig til at forstå, at jeg ikke kom tilbage til den hverdag og det arbejdsliv, som jeg kendte.

De kaldte det tegneterapi.

Faktisk greb det så meget om sig, at jeg pludselig havde atelier på Fængslet i Horsens, en pop-up kunstbutik med min kæreste, bestillinger og malede på livet løs. Meeen, det greb om sig og kroppen kunne ikke følge med.

Så jeg købte mig en iPad og en flyvsk idé fik mig til at skifte lærredet ud med trøjer. En masse mennesker blev hyret ind, en webshop banket op og så testede vi ‘den flyvske idé’ af gennem Spreadshirt.

Konceptet holdte! Men jeg havde enormt svært ved at acceptere kvaliteten af tøjet..

Så jeg brugte et par måneder, blev godkendt til det GOTS certificerede tøj, vi nu bruger hos FLIRT, købte maskiner hjem, testede, legede og fik banket mit eget værksted op!

FLIRT som du oplever det nu startede midt august 2022, og det går pænt stærkt ❤️‍🔥

Og vi elsker det! For man kan, hvad man vil.

Over and out for denne gang,
Maria Emilie
– The Boss hos flirtshirt.dk

Favoritterne for tiden 👇