HÅNDTRYKT PÅ BESTILLING

FRI FRAGT OVER 500,-

HÅNDTRYKT PÅ BESTILLING

FRI FRAGT OVER 500,-

7 FUCKS GIVEN

Vi har serier - ikke kollektioner

Ansvarligt produceret. Unisex. Håndtrykt og alt andet end masseproduceret. 

Der er selvfølgelig tanker bag hver en serie og hvert et motiv. Læs dem her og find den serie der matcher dine værdier 💚

Let's FLIRT about s*x

Med en nysgerrighed på, hvorfor mange har svært ved at snakke om køn og kroppen – og til tider finder det så privat, at bare tankerne omkring det er forkert – er denne serie opstået.

Vi leger med emojis, fortolker frugter og har det helt a-okay med, at nogle “bare ser en appelsin” mens andre bestemt ikke gør.

Så længe ingen bliver forarget over den krop vi alle render rundt i ❤️‍🔥

Happy-mood

Jeg møder mennesker, der (lige som mig selv) kan have ret svært ved at stå op om morgenen. Der mangler en motivation, kroppen gør ondt og udsigten til en øv-dag er bare.. ja.

“Den første Smileys zip trøje jeg lavede, var en dag hvor jeg selv virkelig havde brug for et boost” – Maria Emilie, bossen.

Happy-mood serien er derfor skabt med inspiration fra simple ting, der gør hverdagen lidt sjovere. En lakridspibe, et smil, at være “cherry on top” m.m. Alle motiver laves i metalliske folier, der changerer i lyset – for alle bliver jo glade af “glimmer” ✨

Havenisser

“Det nærmede sig jul og annoncerne for farverige rudulf trøjer begyndte at spamme os – og don’t get me wrong! Jeg har altid elsket juletrøjerne, men aldrig ejet en. 

For uden at være hellig og pudse glorien, kan jeg ikke få mig selv til at støtte en kultur, hvor man køber en masseproduceret trøje, bruger den i én måned og køber en ny næste år.” – Maria Emilie, Bossen.

Af den grund blev Havenisse serien skabt. En julet trøje der – ligesom havenisserne – kan bruges hele året! 🎅

FLIRT trøjer

Når man har så godt et navn, så fedt et koncept og drømmer om, at alle hoodies man spotter i bybilledet er en FLIRT – ja så skal man da have en logo serie.

Rigeligt med selvtillid kan forekomme 😉

Al pjat til side finder du i denne serie vores FLIRT trøjer og 7 F*CKS GIVEN koncepttasker.