INGEN BLACK FRIDAY HER
..ELLER BLACK WEEK
..ELLER BLACK MONTH
Shop du bare 😎
Du går ikke glip af et udsalg
FRI FRAGT OVER 500,-

Vi har slow fashion serier - ikke kollektioner

Ansvarligt produceret. Unisex. Håndtrykt og alt andet end masseproduceret.

Der er selvfølgelig tanker bag hver en serie og hvert et motiv. Læs dem her og find den serie der matcher dine værdier.

Let's FLIRT about s*x

Med en nysgerrighed på, hvorfor mange har svært ved at snakke om køn og kroppen – og til tider finder det så privat, at bare tankerne omkring det er forkert – er denne serie opstået.

Vi leger med emojis, fortolker frugter og har det helt a-okay med, at nogle “bare ser en appelsin” mens andre bestemt ikke gør.

Så længe ingen bliver forarget over den krop vi alle render rundt i ❤️‍🔥

Happy-mood

Jeg møder mennesker, der (lige som mig selv) kan have ret svært ved at stå op om morgenen. Der mangler en motivation, kroppen gør ondt og udsigten til en øv-dag er bare.. ja.

“Den første Smileys zip trøje jeg lavede, var en dag hvor jeg selv virkelig havde brug for et boost” – Maria Emilie, bossen.

Happy-mood serien er derfor skabt med inspiration fra simple ting, der gør hverdagen lidt sjovere. En lakridspibe, et smil, at være “cherry on top” m.m. Alle motiver laves i metalliske folier, der changerer i lyset – for alle bliver jo glade af “glimmer” ✨

Havenisser

“Det nærmede sig jul og annoncerne for farverige rudulf trøjer begyndte at spamme os – og don’t get me wrong! Jeg har altid elsket juletrøjerne, men aldrig ejet en. 

For uden at være hellig og pudse glorien, kan jeg ikke få mig selv til at støtte en kultur, hvor man køber en masseproduceret trøje, bruger den i én måned og køber en ny næste år.” – Maria Emilie, Bossen.

Af den grund blev Havenisse serien skabt. En julet trøje der – ligesom havenisserne – kan bruges hele året! 🎅

FLIRT trøjer

Når man har så godt et navn, så fedt et koncept og drømmer om, at alle hoodies man spotter i bybilledet er en FLIRT – ja så skal man da have en logo serie.

Rigeligt med selvtillid kan forekomme 😉

Al pjat til side finder du i denne serie vores FLIRT trøjer og 7 F*CKS GIVEN koncepttasker.

Hvad er slow fashion?

Slow fashion er en bevægelse inden for mode, der handler om at sætte fokus på kvalitet, bæredygtighed og etik. Hos Flirtshirt.dk tror vi på slow fashion og tilbyder vores kunder on demand bestillinger, så vi kan minimere vores ressourceforbrug og reducere vores miljøpåvirkning.

Vores on demand bestillinger betyder, at vi ikke producerer store mængder af tøj, der måske aldrig bliver solgt. I stedet trykker vi hver enkelt overdel individuelt, når den er bestilt. På den måde kan vi minimere spild og sikre, at der ikke bliver produceret mere tøj end nødvendigt.

Vores slow fashion koncept betyder også, at vi vælger vores materialer og producenter med omhu for at sikre ordentilige materialer og social ansvarlighed. Vi bruger kun gots certificerede og økologiske materialer og arbejder sammen med producenter, der overholder høje standarder for arbejdsforhold og fair lønninger.

Vores unisex tøj er håndtrykt med nøje udvalgte designs, der appellerer til den kvalitetsbevidste forbruger, der ønsker et personligt og unikt udtryk. Vores designs spænder fra minimalistisk og enkelt til farverige og iøjnefaldende, så du kan finde det tøj, der passer bedst til din personlige stil og hvad der i forvejen er i din garderobe.

Hos FLIRT tror vi på, at slow fashion kan være en væsentlig faktor i at skabe en mere bæredygtig fremtid for modeindustrien. Ved at tilbyde on demand bestillinger og kun bruge certificerede materialer og producenter, er vi med til at minimere miljøpåvirkningen og sikre et mere etisk og ansvarligt modevalg for vores kunder.

Vores slow fashion koncept er ikke kun godt for miljøet og samfundet, men også for dig som kunde. Ved at vælge vores håndtrykte unisex tøj, kan du være sikker på, at du får et kvalitetsprodukt, der er skabt med omtanke for både dig og miljøet.

Inden du smutter..

Vil du give os hurtigt feedback?

Færdiggør sætningen:

20% rabat?

Vi giver 20% rabat på hele shoppen til alle der designer med. Klik på linket her og swipe i ægte Tinder style, om du kan lige et design eller ej.

Helt uden login, tilmelding og andet - få dine 20% rabat efter ganske få swipes.

TAK!

Woop!

Dit gæt er modtaget og en mail er på vej til dig 😎

Jaaaa tak!

Hermed 10% rabat til DIG!

Brug rabatkoden FLIRT10