INGEN BLACK FRIDAY HER
..ELLER BLACK WEEK
..ELLER BLACK MONTH
Shop du bare 😎
Du går ikke glip af et udsalg
FRI FRAGT OVER 500,-

Bæltetaske aka fanny packs

FLIRT’s rejse begyndte i en søgen efter anti-kedeligt basistøj, som rent faktisk ér produceret ansvarligt – og ikke bare har fået et ekstra skilt i nakken lavet af genbrugspapir. Det ledte os til det blødeste økologiske (gots certificerede) bomuld i lækre fits, og hvor ikke kun miljøet, men også menneskerne i alle led af produktionen, er i fuld fokus hver dag.

De anti-kedelige designs står vi selv for herhjemme i Danmark, og trykker på bestilling til DIG fra FLIRT.

Vores bæltetasker er perfekte til at tilføje lidt ekstra stil til dit outfit. Med disse håndtrykte bæltetasker kan du bære dine vigtigste ejendele tæt på kroppen, mens du stadig holder dit look stilrent og unikt.

Checkbox filter – farver

How to style 💜

Unika bæltetasker

Du finder her et udvalg af økologiske og veganske bæltetasker, der er håndtrykt på bestilling. Disse bæltetasker er designet med miljøvenlige og dyrevenlige materialer i tankerne, så du kan bære dine ejendele med god samvittighed 

Hver bæltetaske er unik, da de er håndtrykt på bestilling på eget værksted i Horsens. De økologiske (GOTS certificerede) materialer sikrer, at hver bæltetaske er fri for skadelige kemikalier og er produceret etisk ansvarligt.

Ud over at være miljøvenlige og dyrevenlige er disse bæltetasker også stilfulde og tidsløse. De fåes i forskellige farver og designs, så du kan finde den, der passer bedst til din personlige stil.

Ved at vælge en økologisk fanny pack fra FLIRT gør du en forskel for miljøet og dyrene samtidig med og får en bæltetaske lavet til at holde i mange, mange år.

Vores bæltetasker matcher samtidig farverne på alt vores tøj, så du altid er stilren og klar til hurtigt at smutte ud af døren 🔥

Fanny pack_natur med FLIRT_Jesper i Kolding

Inden du smutter..

Vil du give os hurtigt feedback?

Færdiggør sætningen:

20% rabat?

Vi giver 20% rabat på hele shoppen til alle der designer med. Klik på linket her og swipe i ægte Tinder style, om du kan lige et design eller ej.

Helt uden login, tilmelding og andet - få dine 20% rabat efter ganske få swipes.

TAK!

Woop!

Dit gæt er modtaget og en mail er på vej til dig 😎

Jaaaa tak!

Hermed 10% rabat til DIG!

Brug rabatkoden FLIRT10