INGEN BLACK FRIDAY HER
..ELLER BLACK WEEK
..ELLER BLACK MONTH
Shop du bare 😎
Du går ikke glip af et udsalg
FRI FRAGT OVER 500,-

Heavyweight hoodie i det blødeste bomuld

FLIRT’s rejse begyndte i en søgen efter anti-kedeligt basistøj, som rent faktisk ér produceret ansvarligt – og ikke bare har fået et ekstra skilt i nakken lavet af genbrugspapir. Det ledte os til det blødeste økologiske (gots certificerede) bomuld i lækre fits, og hvor ikke kun miljøet, men også menneskerne i alle led af produktionen, er i fuld fokus hver dag.

De anti-kedelige designs står vi selv for herhjemme i Danmark, og trykker på bestilling til DIG fra FLIRT.

Checkbox filter – farver

715,00 kr.

Varenummer Ikke mulig Kategorier , Mærke

850,00 kr.

Varenummer Ikke mulig Kategorier , Mærke

715,00 kr.

Varenummer Ikke mulig Kategorier , , , Mærke

715,00 kr.

Varenummer Ikke mulig Kategorier , Mærke

Heavyweight hoodies fra FLIRT

Hos FLIRT går vi langt for at sikre, at vores produkter er så ansvarligt produceret som muligt. Derfor er vores heavyweight hoodies lavet af økologisk (GOTS certificeret) bomuld og er PETA vegan approved, hvilket betyder, at der ikke anvendes nogen dyreprodukter i produktionen.

Desuden er bomulden GOTS-certificeret, som betyder, at det overholder de strengeste miljøstandarder fra dyrkning af bomuld til produktion og distribution.

Designet på vores hoodies er stilrene og anti-kedelige, og passer ind i de flestes garderobe. De er tilgængelige i forskellige farver og størrelser og er perfekte til at holde dig varm og komfortabel på en kølig aften eller på en afslappet weekend.

Vores hoodies er heavyweight, hvilket betyder, at de er ekstra tykke og holdbare og kan bruges i årevis. De bliver håndtrykt på bestilling, så hver enkelt er unik og speciel – men endnu vigtigere, sørger det for at vi ikke ligger inde med et stort lager af tøj der ikke bliver solgt. Slow-fashion er vi en stor fortaler for!

Til langt de fleste af vores hoodies har vi matchende sweatpants i de samme farver og materiale – vildt lækre, bløde og uundværlige på en fridag.

IMG20231014124550

Inden du smutter..

Vil du give os hurtigt feedback?

Færdiggør sætningen:

20% rabat?

Vi giver 20% rabat på hele shoppen til alle der designer med. Klik på linket her og swipe i ægte Tinder style, om du kan lige et design eller ej.

Helt uden login, tilmelding og andet - få dine 20% rabat efter ganske få swipes.

TAK!

Woop!

Dit gæt er modtaget og en mail er på vej til dig 😎

Jaaaa tak!

Hermed 10% rabat til DIG!

Brug rabatkoden FLIRT10