INGEN BLACK FRIDAY HER
..ELLER BLACK WEEK
..ELLER BLACK MONTH
Shop du bare 😎
Du går ikke glip af et udsalg
FRI FRAGT OVER 500,-

Regnbuefarvet banan t-shirt

Bananen her er født som plakat i et væddemål om, hvem der kunne sælge flest plakater. Samtidig elsker vi at provokere, se folk tage snaps i skjul, grine og agere fjoget over noget så naturligt som en banan.

For hvorfor er bananen, modsat kvindens køns-symbol, så “forkert”?

FILTRER MELLEM REGNBUEFARVEDE BANANER:

How to style 💜

Regnbuefarvet banan t-shirt

Er du på udkig efter en t-shirt, der vil bringe farve og glæde ind i din garderobe? Så er vores unisex t-shirts med regnbuefarvet bananmotiv måske lige noget for dig! Vores t-shirts er lavet af 100%  økologisk bomuld og er veganske, så du kan være sikker på, at du bidrager til en mere ansvarlig tøjproduktion.

Hos os er alle bananmotiver håndtegnede, skåret og trykt på tøjet i vores eget værksted, hvilket gør hver t-shirt til et unikt og personligt stykke. Med regnbuens farver på bananen er disse t-shirts det perfekte valg, hvis du vil tilføje et farverigt touch til din stil.

Giv din garderobe et farverigt pust med vores økologiske og veganske regnbuefarvede banan t-shirts, og vær sikker på at få snakken til at gå ved næste familieforsamling.

Unisex banan t-shirt lavet af økologisk bomuld, er PETA vegan approved og GOTS certificeret. Findes i beige, som en minimalistisk dansk oversized streetwear t-shirt til kvinder og mænd.

Inden du smutter..

Vil du give os hurtigt feedback?

Færdiggør sætningen:

20% rabat?

Vi giver 20% rabat på hele shoppen til alle der designer med. Klik på linket her og swipe i ægte Tinder style, om du kan lige et design eller ej.

Helt uden login, tilmelding og andet - få dine 20% rabat efter ganske få swipes.

TAK!

Woop!

Dit gæt er modtaget og en mail er på vej til dig 😎

Jaaaa tak!

Hermed 10% rabat til DIG!

Brug rabatkoden FLIRT10