INGEN BLACK FRIDAY HER
..ELLER BLACK WEEK
..ELLER BLACK MONTH
Shop du bare 😎
Du går ikke glip af et udsalg

Grapefrugt, fersken eller vulva t-shirts ?

Kært barn har mange navne, og lige denne “appelsin” kom til verden som Eva til Adam. Vores banan manglede en partner ❤️ Bananen var nemlig kommet til verden som plakat, i en intern konkurrence om hvem der kunne sælge flest plakater. Og da bananen strøg flot ind på en 2. plads og konkurrencen var slut, manglede han en makker. En soulmate. En partner på de hvide vægge.

Herefter var der ikke ikke langt fra plakat til t-shirt, og nu er Appelsinen en af jeres – og vores – absolut favoritter!

FILTRER MELLEM VORES VULVA DESIGNS:

How to style 💜

Stand out! ..med en vulva t-shirt

På udkig efter en t-shirt med et unikt og livligt motiv? Vores unisex t-shirts med vulva motiver er både kvindelige og stilfulde og vil helt sikkert skille sig ud i mængden.

T-shirten er lavet af 100% økologisk bomuld og er vegansk, så du kan være sikker på, at den er ansvarligt produceret. Vores t-shirts er trykt på bestilling, så du er garanteret et unikt produkt, og vores trykmetode sikrer høj kvalitet og lang holdbarhed.

Vulva-motivet er designet til at fejre kvindeligheden og sprede budskabet om kropspositivitet. Det farverige design og den detaljerede udformning gør det til et sjovt og unikt valg til enhver lejlighed.

Vores unisex t-shirts passer til både mænd og kvinder og er tilgængelige i forskellige størrelser. Køb en t-shirt til dig selv eller som en gave til en ven eller familiemedlem, og vær med til at sprede budskabet om kvindelig styrke og kropspositivitet.

Unisex vulva t-shirt lavet af økologisk bomuld, er PETA vegan approved og GOTS certificeret. Findes i beige, som en minimalistisk dansk oversized streetwear t-shirt til kvinder og mænd.

Jaaaa tak!

Hermed 10% rabat til DIG!

Brug rabatkoden FLIRT10